Jeroen werd geboren in Parijs in 1995. Opgegroeid in een muzikale familie kwam hij al heel jong in contact met de muziek. Zijn eerste stappen op de viool kreeg Jeroen van Jean-Yves Branquet aan het “Conservatoire du 6 ème arrondissement de Paris”. In 2007 werd hij toegelaten in de viool-klas van Christophe Poiget aan het “Conservatoire National de Région de  Boulogne-Billancourt”. Jeroen volgde er ook kamermuziek en orkest.

Volgde zomercursussen bij o.m. Véronique Bogaerts,Thierry Huchin en Philippe Graffin.

In 2014 werd Jeroen toegelaten aan het “Conservatoire National Supérieur de Paris” in de klas van Ami Flammer. In 2017 behaalde hij er zijn diploma met grootste onderscheiding als ook voor kamermuziek. Momenteel volgt hij een Master cursus viool aan hetzelfde conservatorium bij Philippe Graffin.

Jeroen was in 2013 lid van het “Orchestre Français des Jeunes” met concerten in Berlijn, Aix-en-Provence, Parijs en Boekarest. Jeroen is regelmatig te gast in orkesten als het “Symfonia Pop Orchestra” en het “Orchestre National de l’Opéra de Paris”.

De kamermuziek maakt een belangrijk deel uit van zijn muzikale activiteiten. Zo was hij te horen op festivals als het “Centre de musique de chambre de Paris” in salle Cortot, “Jeunes talents”, “Festival de la Baule” en het Wichelen Festival.

Hij is te horen op verschillende CD opnames zowel in jazz als klassiek.


Op het podium van het Wichelen Festival